Select your Top Menu from wp menus

Trăsnetul a avariat unica pistă a aeroportului. Zeci de zboruri anulate la Taipei

Unica pistă a aeroportului din Taipei a fost avariată de un trăsnet sâmbătă, un incident rar care a perturbat zeci de zboruri atât la sosire, cât şi plecare în capitala taiwaneză, a anunţat duminică o sursă oficială, relatează AFP, citata de antena 3.ro.

Un angajat a fost cel care a descoperit această groapă – cu o lungime de aproximativ 70 de centimetri şi o lăţime de aproxiamtiv 50 de centimetri pe pista Aeroportului Sungshan din Taipei – şi care a lansat o alertă sâmbătă la ora locală 18.21 (13.21, ora României).

„Douăzeci şi cinci de zboruri au fost întârziate, dintre care 20 de pe rute interne, aşteptând repararea pagubelor, care a fost finalizată către ora (locală) 20.10 (15.10, ora României)”, a declarat pentru AFP un oficial din cadrul Direcţiei Aviaţiei Civile.

Aproximativ 3.500 de pasageri au fost afectaţi.

sursa:antena 3.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trasnetul-a-avariat-unica-pista-a-aeroportului-zeci-de-zboruri-anulate-la-taipei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19