Select your Top Menu from wp menus

Transportatorii de pasageri și colete au ieșit la protest

După mai bine de patru luni de la ultimele acțiuni de protest, transportatorii de pasageri și colete au o organizat o nouă manifestație. De data aceasta și-au scos microbuzele sub Podul de la Telecentru, transmite IPN.

Transportatorii se plâng că sunt stopați, verificați, iar ca urmare le sunt ridicate plăcuțele de înmatriculare și le sunt aplicate amenzi, pentru că nu au licențe. Transportatorii au înaintat o petiție autorităților prin care solicită să le fie legalizată activitatea.

Într-un comunicat de presă, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor menționează că o practică destul de periculoasă, de care dau dovadă acești transportatori, este antrenarea în activitatea de transport persoane a unităților de transport reutilate, fapt ce este categoric interzis, atât de către cadrul legislativ național cât și de Convențiile internaționale la care Republica Moldova a aderat.

Reprezentanții Ministerului încurajează operatorii de transport să activeze în condițiile cadrului legal, utilizând unități de transport echipate corespunzător pentru transportarea persoanelor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/transportatorii-de-pasageri-si-colete-au-iesit-la-protest/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19