Select your Top Menu from wp menus

Transport auto autorizat Moldova – Italia

Moldova și Italia vor autoriza curse regulate de transport auto de pasageri. Subiectul a fost discutat la Chișinău, de către Comisia tehnică moldo-italiană din domeniu, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, autorizarea curselor regulate de persoane dintre Republica Moldova și Italia este o acțiune care vine să combată transportul ilicit de pasageri, care în ultima perioada a luat amploare.

Actualmente în Italia din Moldova pe cale terestră se poate ajunge doar cu transportatori auto neautorizați, iar cursele nu sunt regulate.

Partea italiană şi-a asumat angajamentul să ratifice într-un viitor apropiat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și cel al Italiei cu privire la reglementarea reciprocă a transportului internațional auto de pasageri și de mărfuri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/transport-auto-autorizat-moldova-italia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19