Select your Top Menu from wp menus

Tragedie pe apă//O tânără din Susleni s-a înecat. Un mic copil a rămas orfan

Ultima zi de primăvară a fost şi ultima din viaţa unei tinere din satul Susleni. La nici 19 ani, aceasta s-a înecat într-un lac din extravilanul satului. Tânăra era şi mamă a unui copil de doi ani, care a rămas orfan.

Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în cadrul DSE Orhei, spre seara zilei de ieri, la ora 17:27, salvatorii din Orhei au fost anunţaţi despre tragedia din Susleni şi au fost solicitaţi să extragă cadavrul unei persoane dintr-un lac din extravilanul satului . În aproximativ o oră, corpul neînsufleţit al unei tinere, care încă nu  împlinise 19 ani , a fost scos la suprafaţă.

Despre împrejurările în care s-a produs nenorocirea, au relatat doi martori oculari ai celor întâmplate. Aceştia au povestit că victima era vecina lor, împreună cu care au mers să culeagă cireşe, în afara satului. Întorcându-se acasă, cei trei s-au oprit lângă lacul din cale. Fata a vrut să se scalde, în timp ce însoțitorii ei au rămas pe mal. Tinerii susțin că vecina lor s-a dus la fund aproape îndată după ce a intrat în apă. La întrebarea pompierilor dacă nu au încercat să o salveze, cei doi au răspuns că ei nu ştiu să înoate. Lacul unde a avut loc nenorocirea nu este foarte mare  și are o adâncime de până la  2 metri. 

Acesta este al doilea caz de înec înregistrat în raionul Orhei în anul curent. Primul a avut loc chiar în ziua de Paști, 16 aprilie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tragedie-pe-apao-tanara-din-susleni-s-a-inecat-un-mic-copil-a-ramas-orfan/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19