Select your Top Menu from wp menus

Tragedie inainte de ATERIZARE: un bărbat A CĂZUTdin avion si a murit

Locuitorii unui cartier situat în vestul Londrei au descoperit îngroziți cadavrul unui bărbat plin de sânge, care a căzut pe o mașină parcată, scrie The Sun.

Polițiștii precizează că este vorba despre un pasager clandestin care a căzut dintr-un avion ce se pregătea să aterizeze pe aeroportul Heathrow.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani ar fi fost ascuns în zona trenului de aterizare al avionului și a căzut de la peste 2.000 de metri înălțime.

Autoritățile au precizat că pasagerul ascuns ar fi murit oricum, zdrobit de trenul de aterizare retractat, sau la temperatura de -40 de grade celsius, pe care o atinge în timpul zborului.

Corpul acestuia a fost împrăștiat pe o rază de 20 de metri, zona cartierului fiind închisă pentru aproximativ 6 ore.

sursa: b1.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tragedie-inainte-de-aterizare-un-barbat-a-cazut-din-avion-si-a-murit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19