Select your Top Menu from wp menus

TRAGEDIE groaznică la Chiperceni. Trei tineri, intoxicaţi MORTAL în fântână FOTO

Trei bărbaţi din Chiperceni şi-au pierdut viaţa în circumstanţe dramatice, în timp ce curăţau o fântână de uz comun. Tragedia s-a întâmplat în amiaza zilei de astăzi, cea mai probabilă cauză a deceselor fiind intoxicarea cu gaze emanate de o motopompă cu benzină. Bărbaţii cu vârste de 32, 34 şi 46 de ani au fost extraşi din fântână fără suflare, iar încercările de a-i readuce la viaţă au fost zadarnice.

Potrivit inspectorului DSE Orhei, Afanasie Stici, apelul telefonic privind incidentul de la Chiperceni a fost înregistrat la ora 12:49 şi o autospecială cu patru salvatori a ajuns la faţa locului în mai puţin de 20 de minute. La fel de operativ a fost executată extragerea bărbaţilor de la adancimea fântânii, dar cei trei nu mai dădeau  semne de viaţă. Nici măsurile de resuscitare la care au recurs medicii de la staţiile de salvare din Chipercei şi Orhei nu au  fost în stare să-i readucă la viaţă.

Se presupune că nenorocirea de la Chiperceni s-a întâmplat din cauza fumului toxic emanat de motopompa cu benzină care a fost coborâtă în adâncul de 10 m al fântânii, pentru a înlesni curăţarea acesteia. Mai întâi, la apelurile de la suprafaţă au încetat să răspundă doi fântânari. În ajutorul primilor a coborât şi al treilea . Niciunul din ei nu a supravieţuit, iar poliţia urmează să stabilească şi alte detalii ale întâmplării tragice în care şi-au pierdut vieţile trei persoane de vârstă încă tânără.

  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei
  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei (1)
  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei (2)
  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei (3)
  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei (4)
  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei (5)
  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei (7)
  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei (8)
  • intoxicare fantana chipeceni, dse orhei (9)

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tragedie-groaznica-la-chiperceni-trei-tineri-intoxicati-mortal-in-fantana-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19