Select your Top Menu from wp menus

Traficantul mondial Griselda Blanco, „bunica cocainei”, a fost impuscata in cap, in Columbia. VIDEO

Unul dintre cei mai mari traficanti de cocaina din lume, Griselda Blanco, in varsta de 69 de ani, cunoscuta sub numele de „bunica cocainei”, a fost ucisa de un motociclist in Medellin, Columbia.
Informatia a fost confirmata de catre politia nationala a Columbiei, potrivit NBC News, care citeaza Miami Herald. Blanco a petrecut aproape 20 de ani in inchisoare in SUA pentru trafic de droguri si pentru trei crime, inainte de a fi deportata in Columbia, in 2004. In timp ce se afla in orasul ei natal din Columbia, intr-o bacanie, doi motociclisti s-au indreptat spre ea, iar unul a impuscat-o in cap de doua ori, potrivit Herald, care citeaza ziarul El Colombiano.
Familia lui Griselda sustine ca femeia taiase toate legaturile cu crima organizata de cand se intorsese acasa. Politia a declansat o acnheta pentru a afla care sunt cauzele comiterii acestei crime.
Blanco a fost printre primii traficanti de droguri care a extins aceasta afacere la nivel mondial, pe ruta SUA-Columbia, si a infiintat multe trasee de distributie care sunt folosite si acum de cartelul Medellin, inclusiv dupa incarcerarea ei in 1985, potrivit BBC.

Anchetatorii au declarat pentru Miami Herald ca, din informatiile lor, Blanco s-a aflat in spatele a aproximativ 40 de crime. Ea a fost condamnata pentru conexiuni cu 3 ucideri comandate: doi traficanti din Miami care nu platisera pentru marfa si un fost membru al organizatiei. Ea a ordonat uciderea acestuia din urma, operatiune care s-a soldat cu asasinarea fiului victimei vizate, in varsta de 2 ani.
De asemenea, trei dintre fostii sai soti au fost ucisi in urma unor conflicte violente, din cauza drogurilor. De altfel, unul dintre fii sai a fost botezat cu numele de Michael Corleone, asemenea personajului din celebrul film „The Godfather”.
Acesta este un caz clasic al dictonului „Cum traiesti, asa mori”, a declarat pentru Herald Miami regizorul Billy Corben, care a realizat impreuna cu Alfred Spellman documentarul „Cowboy-ii cocainei”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/traficantul-mondial-griselda-blanco-bunica-cocainei-a-fost-impuscata-in-cap-in-columbia-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19