Select your Top Menu from wp menus

Trafic cu paienjeni – tarantule impachetate in bagaj, la aeroport

Vamesii elvetieni au retinut un barbat pe aeroportul din Zurich, dupa ce au descoperit in bagajele acestuia sute de paienjeni pe cale de disparitie, informeaza YahooNews.
Functionarii vamali au descoperit 261 de tarantule mexicane cu genunchi rosii, ambalate individual in pungi de plastic si depozitate in sase cutii. Tarantulele apartin unui elvetian care s-a intors din Republica Dominicana in luna august.

Oficialii au declarat ca transferul era destinat unui dealer elvetian necunoscut. Expertii sustin ca tarantulele sunt pe locul trei la nivelul traficului din Elvetia, dupa traficul cu arme si droguri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trafic-cu-paienjeni-tarantule-impachetate-in-bagaj-la-aeroport/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19