Select your Top Menu from wp menus

Tradiţie moldovenească: propunerile de demitere sunt însoţite de descinderi ale structurilor de forţă

În această dimineaţă angajaţii MAI şi poliţiştii de BDS Fulger au descins la sediul Moldtelecom din Chişinău. Potrivit mass-media din capitală în cadrul percheziţiilot efectuate au fost ridicate mai multe documente.
Acţiunea ar avea loc în cadul unor cauze penale de spălare de bani, oamenii spunând că e vorba de agenţii economici care ar avea contracte de prestare de servicii cu SA Moldtelecom.
Pe de altă parte MAI a emis un comunicat că nu a percheziţionat sediul Moldtelecom şi a efectuat percheziții în 30 de locații, la 9 companii care au relații contractuale cu compania Moldtelecom și a solicitat un șir de documente de la Moldtelecom, fără a face percheziții la Moldtelecom. Documentele au fost oferite poliției de companie.
Descinderea a survenit exact în aceeaşi zi în care deputaţii PCRM au depus o moţiune de cenzură prin care s-a cerut demisia Guvernului.
Amintim că acum câteva săptămâni angajaţii CNA au efectuat descinderi la sediul Fiscului şi a Guvenrului în cadul unor cauze penale. În urma acestora şeful IFPS , Nicolae Vicol a fost arestat.
Acea descindere a avut loc chiar în ziua în care în Parlament urma să se voteze desfiinţarea postului de prim-vicepreşedinte al legislativului şi demiterea din acea funcţie al lui Vlad Plahotniuc.
Anterior în presă s-a anunţat de mai multe ori că potrivit algoritmului de partajare a structurilor de stat poliţiştii sunt conduşi de PLDM , iar Centrul Anticorupţie de PD. SA Moldtelecom face parte din instituţiile subordonate Ministerului Economiei, care este condus de un reprezentant al PD.

sursa: Radio Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/traditie-moldoveneasca-propunerile-de-demitere-sunt-insotite-de-descinderi-ale-structurilor-de-forta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19