Select your Top Menu from wp menus

Tot mai multi medici si avocati devin alcoolici.Studiu

Un studiu britanic arată că domeniile în care oamenii au tendinţa să fie alcoolici sunt medicina şi dreptul.

Monitorizarea profesiilor din care sunt cei ce solicită tratamente de dezintoxicare a scos la suprafaţă faptul că medicii, atât cei generalişti, cei veterinari şi dentişti, dar şi avocaţii solicită să facă aceste tratamente în alte zone decât în cele în care locuiesc pentru ca apropiaţii să nu afle de problema lor.

British Medical Association estimează că unul din 15 medici va dezvolta de-a lungul vieţii dependenţă de alcool, ulterior riscând de trei ori mai mult să sufere de ciroză hepatică decât un om care nu consumă frecvent alcool.

Din studiu mai rezultă şi faptul că aproape un sfert dintre avocaţi suferă de alcoolism. Studiul a fost prezentat la o conferinţă internaţională din Irlanda, unde s-au căutat soluţii pentru a scădea numărul alcoolicilor în rândul oamenilor cu studii superioare.

sursa:mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tot-mai-multi-medici-si-avocati-devin-alcoolici-studiu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19