Select your Top Menu from wp menus

Topul preferinţelor electorale, într-un nou SONDAJ despre alegerile prezidenţiale

Liderul PSRM, Igor Dodon, se situează pe  primul într-un nou sondaj de opinie cu privire la preferinţele electorale în ce priveşte alegerea Preşedintelui republicii. Pentru Dodon  ar vota cei mai mulți dintre repondenții participanți la un sondaj realizat de CBS-Axa, scrie Agora. Potrivit sursei, la întrebarea cu cine dintre candidații înscriși în cursa electorală ați vota, participanții la sondaj au răspuns:

Igor Dodon – 23,3%;  Maia Sandu – 7,9%;  Andrei Năstase – 7,7%; Marian Lupu – 7,6%. Ceilalți candidați nu au reușit să treacă de 3% în opțiunile respondenților. 

Igor Dodon se poziționează pe primul loc și conform răspunsurilor la întrebările deschise. În cazul celorlalți candidați situația se schimbă ușor. Astfel, la întrebarea pe cine ați dori să vedeți în fruntea statului respondenții au răspuns după cum urmează:

Igor Dodon – 19%; Andrei Năstase – 7,4%; Maia Sandu – 6,7%: Marian Lupu – 6,6%: Renato Usatîi – 5,7%. 

Sondajul a fost realizat în perioada 14 – 25 septembrie curent pe un eșantion de 1 100 de persoane, având marja de eroare de trei la sută.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/topul-preferintelor-electorale-intr-un-nou-sondaj-despre-alegerile-prezidentiale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19