Select your Top Menu from wp menus

Topul celor mai mediatizate piese la Eurovision 2012

A fost făcut public un top al celor mai mediatizate piese, înscrise în etapa naţională a concursului Eurovision 2012. Datele au fost prezentate la o conferinţă de presă de către Real Time Monitoring ESC 2012.

Potrivit studiului, formaţia Acord, este lider în topul  celor zece piese ce au apărut cel mai des pe posturile radio şi tv. În perioada 16 ianuarie – 7 martie piesa formaţiei a avut 1275 de apariţii media, la 27 de posturi radio şi 18 televiziuni monitorizate.

Următorul este Adrian Ursu, piesa sa având 813 de apariţii . Între Cristina Croitoru şi Alexandru Manciu se atestă o concurenţă strânsă, diferenţa fiind de doar două apariţii. Clasamentul e continuat de Pasha Parfeny, Transbalkanica, Inaya, Irina Tarasiuc feat MC Guta şi Doinița Gherman. Top zece îl încheie piesa Getei Burlacu, cu 125 de apariţii.

Alexandru Popovici,directorului proiectului,  a adăugat că au fost monitorizate şi ştirile care au apărut în presa scrisă şi pe internet.Acesta a concretizat că în perioada 16 ianuarie- 7 martie au fost realizate 432 de ştiri pentru 70 de site-uri de profil. Sursa menţionată  concluzionează că în anul acest evenimentul Eurovision a fos promovat la maxim în comparaţie cu ceilalţi ani.

Se estimează că finala națională a concursului Eurovision, din 11 martie, va fi urmărită de un milion de telespectatori care vor viziona live postul public Moldova 1.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/topul-celor-mai-mediatizate-piese-la-eurovision-2012/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19