Select your Top Menu from wp menus

Topul celor mai bune licee din Moldova, după notele de la Bac

În studiul realizat săptămâna trecută de IDIS „Viitorul”, pentru prima dată, este inserat și un top al instituțiilor de învățământ liceal din Republica Moldova, în funcție de mediile obținute la Bacalaureat anul trecut.

Astfel, primele trei licee care au înregistrat o promovabilitate de 99%-100% în sesiunea 2011 sunt „Mircea Eliade”, „Prometeu” și Liceul de Limbi Moderne și Management din Capitală.

Clasamentul este urmat de Liceul „Grigore Vieru” din Briceni, Liceul „Mihai Eminescu” din Bălți, „Ion Creangă” din Chișinău, „Vasile Alecsandri” din Ungheni, Liceul privat „Columna”, „Academiei de Științe” și „Mihai Eminescu” din Capitală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/topul-celor-mai-bune-licee-din-moldova-dupa-notele-de-la-bac/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19