Select your Top Menu from wp menus

Top cei mai bogaţi politicieni din lume FOTO

  • Conduc lumea şi au în conturi suficienţi bani pentru a-şi cumpăra, dacă vor, chiar şi o ţară. Business Insider a realizat un top al celor mai bogaţi politicieni din lume.Regele Arabiei Saudite, Abdullah Bin Abdul Aziz, are, potrivit Business Inisider, o avere estimată la 21 de miliarde de dolari. El a devenit rege în 2005 şi se ştie că se implică în proiecte de caritate.

 

În lista celor mai bogaţi politicieni se regăseşte şi primarul New Yorkului,Michael Bloomberg, cu o avere estimată la peste 18 miliarde de dolari.

La doar un pas distanţă de a deveni din nou preşedinte, premierul rus, Vladimir Putin, se înscrie şi el în lista celor mai bogaţi oameni politici din lume. Are o avere de 40 de miliarde de dolari.

Şi Silvio Berlusconi, cel mai longeviv premier al Italiei, forţat să demisioneze acum câteva luni, este în top. El are o avere estimată la aproape opt miliarde de dolari.

Preşedintele chilian, Sebastian Pinera, este şi el un om cu buzunarele pline. Are o avere estimată la 2,5 miliarde de dolari.

Potrivit Business Insider, un alt preşedinte miliardar este şi cel al Pakistanului, Asif Ali Zardari.

sursa: publika.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/top-cei-mai-bogati-politicieni-din-lume-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19