Select your Top Menu from wp menus

Top 7 lucruri pe care sa nu le spui prin SMS

Unul dintre cele mai utilizate mijloace de comunicare folosite de multa lume din ziua de astazi este fara indoiala SMS-ul. Si totusi, unele lucruri n-ar trebui comunicate astfel. Va prezentam top 7 lucruri pe care n-ar trebui sa spui prin SMS

Despartirea intra in top 7 lucruri care nu ar trebui spuse prin SMS

Niciodata n-ar trebui sa te desparti de cineva prin SMS. Despartirea este o chestie personala si, trimitandu-i un mesaj iubitei/iubitului ca vrei ca fiecare sa mearga pe drumul sau, nu este deloc personal, ba poate fi considerat o insulta.

Din top 7 lucruri pe care nu le spui prin SMS fac parte si iesirile in oras
Dragostea e dragoste, nu conteaza pe cine iubesti, insa daca te gandesti la o cina in oras cu prietenii, familia – mama si tata, nu trimite invitatia prin SMS. Daca tot vrei sa-ti scoti parintii in oras, suna-i si spune-le ce intentii ai.

Top 7 lucruri pe care nu trebui comunicate prin telefon include si anuntarea sarcinii
Indiferent ca o vei considera o veste buna sau una proasta, nu le spune parintilor tai ca astepti un copil printr-un SMS. Daca vei considera vestea proasta, probabil se vor supara, iar daca vestea este buna vor dori sa se bucure alaturi de tine. Asa ca fie ii suni, fie mergi la ei in vizita!

Problemele grave de sanatate intra si ele in topul celor 7 lucruri care nu trebuie anuntate prin SMS

Este adevarat ca poate fi mai usor sa trimiti cateva cuvinte decat sa suni si sa dai o veste proasta, spre exemplu un accident de masina. Poate fi ok sa-ti anunti mama prin SMS ca ai ajuns cu bine, insa gandeste-te cum ar reactiona sa-i scrii ca esti in spital. Asa ca suna atunci cand este vorba de probleme de sanatate grave.

Nu anunta prin SMS ca te-ai logodit

Daca abia te-ai logodit, de ce sa-ti exprimi bucuria si doar sa trimiti un text fad? Suna-ti prietenii, familia si bucurati-va impreuna. Gandeste-te ca micile detalii ale evenimentului nu vor putea fi spuse doar printr-un mesaj.

 Nu va trimiteti reciproc cuvinte deocheate prin SMS

Imagineaza-ti pentru o clipa cum te-ai simti daca, din greseala, trimiti un astfel de mesaj, unui colaborator si nu sotului/sotiei? Suna familiar nu-i asa. Daca tot ai chef de vorbe deocheate suna si nu trimite SMS.

Nu concedia pe nimeni prin SMS

Poate esti sef si folosesti mesajele pentru a-ti tine subalternii in priza. Insa nu-i concedia prin SMS. Daca exista motive intemeiate pentru care isi pierd locul de munca stai de vorba cu ei si explica-le unde au gresit.

sursa: sfatulparintilor.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/top-7-lucruri-pe-care-sa-nu-le-spui-prin-sms/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19