Select your Top Menu from wp menus

Top 3 informații mincinoase din partea autorităților din Orhei în anul care a trecut

Anul 2020, de care ne-am despărțit recent a abundat în informații și comunicate elogioase la adresa Partidului Șor pe site-urile Consiliului Raional Orhei și al Primăriei Orhei, dar și pe paginile de socializare ale acestor instituții publice. Dincolo de faptul că persoanele responsabile din entități r promovează un anumit partid, pe site-urile întreținute din bani publici au fost publicate și informații mincinoase.

Prezentată ca și un fapt împlinit, donația de un milion de lei așa și nu a ajuns în totalitate pe conturile Consiliului Raional Orhei, Două luni mai târziu, în mai 2020 se anunța că la contul de donații au fost transferați peste 700 mii lei, bani care includeau sume donate și din partea bugetarilor, dar și din partea diferitor agenți economici.

Gândul de a ajuta oamenii așa și nu s-a materializat, rezultatele auditului potențialului industrial așa și nu au mai fost prezentate niciodată

Deși în comunicatele Primăriei se menționează că lucrările sunt realizate de o întreprindere municipală de profil, milioane de lei pentru reparația drumurilor din Orhei au ajuns în buzunarele unor companii private.

Și ca bonus vă prezentăm o declarație plasată pe pagina de facebook a deputatului Ilan Șor în care acesta susținea că autoritățile din Orhei ,spre deosebire de cele centrale, vor ajuta antreprenorii în perioada pandemiei