Select your Top Menu from wp menus

TOP 10 cele mai IEFTINE ORASE pentru trai. BUCURESTI pe locul 7

Pentru un indian mediu , costurile de trai din Mumbai pot fi un cosmar. Insa la nivel global lucrurile stau altfel, scrie TopdeTop.  La nivel global chiar si orasul Bucuresti, cu preturile sale care romanilor nu  le par foarte accesibile,  este considerat a fi destul de  ieftin pentru trai.

Astfel, veti gasi capitala Romaniei pe pozitia a 7-a in TOP-10 a oraselor cu cele mai mici costuri de trai in anul 2014, in fruntea caruia se afla orasul indian Mumbai.

Mumbai  este cel mai ieftin pentru trai, din  cele 131 de orase din toata lumea analizate  in  raportul Worldwide Cost of Living Survey”, la inceputul lunii martie 2014  de Economist Intelligence Unit ( EIU )  EIU. Analiza a fost efectuata prin luarea in considerare a conceptului de valoare a banilor:  câta paine sau benzina  poate fi cumparate cu 1 dolar, etc.  Raportul a adunat informatii  detaliate din fiecre oras referitor la preturile a peste  160 de produse – de la produse alimentare , articole de toaletă și îmbrăcăminte,  transport și facturi pentru utilități – în fiecare oraș .

Click AICI, pentru a vedea TOP 10 ‘cele mai ieftine’ orase


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/top-10-cele-mai-ieftine-orase-pentru-trai-bucuresti-pe-locul-7/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19