Select your Top Menu from wp menus

TOP 10 Cei mai mari angajatori ai lumii.

Departamentul de Apărare a SUA este cel mai mare angajator al lumii, arată un articol publicat de BBC. Structura plăteşte 3,2 milioane de angajaţi.

Pe locul doi în acest top este Armata de Eliberare a Poporului (China), cu 2,3 milioane de angajaţi. Walmart, cea mai mare companie de comerţ cu amănuntul, are 2,1 milioane de angajaţi.

Top 5 este complet de McDonald’s şi Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie, cu 1,9, respectiv 1,7 milioane de angajaţi.

Locurile 6-10 sunt ocupate de:
6. Corporaţia Naţională a Petrolului din China – 1,6 milioane de angajaţi

7. Corporația Națională pentru Energie Electrică din China – 1,5 milioane

8. Căile Ferate din India – 1,4 milioane

9. Forţele armate indiene – 1,3 milioane

10. Hon Hai Precision Industry (companie taiwaneză care produce componente electronice) – 1,2 milioane

sursa: realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/top-10-cei-mai-mari-angajatori-ai-lumii-citeste-mai-mult-pe-realitatea-net-httpwww-realitatea-nettop-10-cei-mai-mari-angajatori-ai-lumii-structuri-care-angajeaza-milioane-de-oameni_924693-html/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19