Select your Top Menu from wp menus

Toamnă rodnică pentru Poliţie: 2 automobile şi 230 mii lei, de la CR Orhei

 In aceasta toamna, Politia  din Orhei a reusit sa-si imbunatateasca considerabil forma mobila  si imobila. In decursul unei singure luni, a obtinut de doua ori sprijin financiar si logistic de la acelasi donator, in persoana Consiliului raional (CR) Orhei.  Este vorba despre 360 de mii de lei si un automobil primite in rezultatul a doua sedinte ale CR Orhei din luna octombrie.

In  sedinta de la inceputul lunii octombrie, consilierii raionali au decis sa aloce peste 360 de mii de lei pentru ca Inspectoratul sa-si repare cu 230 de mii de lei etajul 3 al cladirii pe care o ocupa. Alti 130 de mii de lei urmand sa fie utilizati pentru procurarea unui automobi destinat politistilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Patrulare.

Si la cea de-a doua sedinta, convocata extraordinar  la sfarsitul lunii octombrie, consilierii raionali au aprobat o decizie in folosul politiei – despre  transmiterea unui Opel Frontera fabricat in 1993 de la balanta Serviciului de deservire a cladirii administrative a CR Orhei  catre Inspectorat.  Asta, drept raspuns la un demers al sefului  Politiei din Orhei, Grigore Josan,  care in luna august curent sustinea ca o jumatate din cele 20 de unitati de transport de care dispune Inspectoratul sunt pe deplin uzate si solicita donarea a 2 automobile de serviciu.