Select your Top Menu from wp menus

Tiraspolul are un nou „speaker”. Un român din Cernăuţi

Economistul Mihail Burla a fost ales în funcţia de preşedinte al aşa-zisului ”Legislativ” de la Tiraspol, cu votul a 29 de ”deputaţi”. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei din 13 iunie, după ce Anatolii Kaminskii a demisionat din această funcţie.
Potrivit agenției Novâi Region, acesta a fost singurul candidat înaintat pentru această funcție și a fost ales cu vot deschis, după discuții aprinse în”Parlament”.

La rândul său, Mihail Burla a mulțumit pentru votul de încredere oferit și a chemat ”deputații” să vină cu propuneri asupra îmbunătățirii structurii ”Legislativului” pe care îl va conduce.

Anterior, acesta a ocupat funcţia de adjunct pe chestiuni economice al Preşedintelui Sovietului Suprem de la Tiraspol.

Potrivit site-ului transnistria.imagine-romania.ro, Mihail Burla este originar din regiunea Cernăuţi și este de naţionalitate român.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tiraspolul-are-un-nou-speaker-un-roman-din-cernauti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19