Select your Top Menu from wp menus

Tinerii de la Telenesti si Rezina au idei de proiecte pentru semenii lor

Ideile au fost prezentate,sambata, 16 iunie, in cadrul unui seminar.

Tineri din orasul Telenesti, satul Horodiste, Rezina si Negureni, Telenesti, impreuna cu reprezentanti ai altor  5 localitati din republica au fost instruiţi să acceseze fonduri pentru implementarea unor proiecte locale.

Participanţii la seminar au venit cu idei de proiecte pe care ar vrea sa le realizeze.  Tinerii din Telenesti  si Horodiste considera important sa gaseasca mijloace financiare pentru a-si ajuta  semenii   in orientarea profesionala, iar cei din satul Negureni – pentru amenjarea stadionului din localitate. Totodata,  autorii ideilor de proiecte  au aflat despre potenţialii donatori care i-ar putea susţine  si despre scrierea corecta a  bugetului proiectului.

Seminarul de instruire priivind accesarea fondurilor a fost organizat  în cadrul proiectului „Implicarea tinerilor lideri în procesul de luare a deciziilor la nivel local în Republica Moldova”, implementat de  IDIS Viitorul şi AGORA CE cu susţinerea financiară din Cehia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tinerii-de-la-telenesti-si-rezina-cu-idei-de-proiecte-pentru-semenii-lor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19