Select your Top Menu from wp menus

Tineri moldoveni, care in loc sa ajunga in SUA au ramas, fara bani, acasa

Peste 150 de tineri moldoveni au scos din buzunare câte 2.000-3.000 de euro pentru a ajunge la muncă în SUA sau Canada, dar au rămas în Moldova să-şi cerşească banii înapoi de la firma care le-a promis că-şi vor vedea visul împlinit peste ocean.

Toate contractele tinerilor care urmau să ajungă în străinătate au fost semnate de către Petru Jitaru, directorul „Global Business Consultanţă”. Reporterii „Adevărul” au aflat că Petru Jitaru şi-a vândut firma unui cetăţean român contra sumei de 5.000 de euro. În doar două luni, după ce tinerii moldoveni l-au luat la rost, românul a încercat să scape de afacere şi a propus firma unui alt român, dar care spune că nu a acceptat să facă tranzacţia.

Victimele spun că în septembrie, la ultima discuţie cu Jitaru care a avut loc la Guvern, acesta a ridicat neputincios din umeri afirmând că firma nu-i mai aparţine, iar banii ar trebui să-i caute în România. Deocamdată, oamenii legii nu l-au audiat pe directorul care a semnat contractele cu aceşti tineri, dar spun că urmează să o facă în următoarele săptămâni. Între timp, procurorii anunţă că au fost deschise nouă cauze penale, comasate într-un singur dosar.

sursa:adevarul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tineri-moldoveni-care-in-loc-sa-ajunga-in-sua-au-ramas-fara-bani-acasa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19