Select your Top Menu from wp menus

Tînăr de 19 ani din Teleneşti condamnat la 25 ani de închisoare

Un tînăr de 19 ani din raionul Teleneşti a fost recent condamnat la 25 ani de închisoare pentru 5 capete de acuzare, printre care: omor, viol, raport sexual in forma perversa, fuurt şi păstrarea ilegală a substanţelor narcotice fără scop de înstrăinare.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale, in instanta de  judecată  au fost prezentate probe care au demonstrat că în decembrie 2011, tînărul a pătruns în casa unei femei şi i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, în urma cărora victima a decedat. În continuare, inculpatul a violat-o, apoi a săvîrşit cu ea un raport sexual în formă perversă.

La finele anului 2011, inculpatul a patruns  si în gospodăriile a doi consăteni de unde a sustras bunuri materiale şi bani, cauzînd părţilor vătămate daune în sumă de 7500 lei.

Procurorii informează că, în cadrul percheziţiei la domiciliul inculpatului, au fost depistate 8,37 grame de marijuana, pe care acesta le păstra fără scop de înstrăinare.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tinar-de-19-ani-dintelenesti-condamnat-la-25-ani-de-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19