Select your Top Menu from wp menus

Timp de o zi, podul de la Paharniceni e mai bine DE OCOLIT. Afla de ce

Vineri, podul de la Paharniceni intra in reparatie. Timp de o zi, aceasta cale de acces spre sat e mai bine de ocolit. Asta, din cauza lucrarilor de reabilitare a podului, inclusiv de asfaltare si instalare a balustradelor, dupa cum a declarat primarul Dumitru Cebotari. Reparatorii au la dispozitie o zi pentru a incheia lucrarile, astfel ca de sambata podul ar putea fi redeschis circulatiei.
Reparatia podului si a drumului de acces spre sat, care au o lungime totala de 1 km, este efectuata de catre SA Drumuri Orhei. Aceasta intreprindere a castigat cea de-a doua licitatie organizata de Primaria Paharniceni in unul si acelasi scop, a mentionat primarul.
Castigatoru primei licitatii – o firma straina – a tergiversat startul lucrarilor timp de aproape 3 luni, asa ca termenul de finalizare a reparatiei catre data de 1 septembrie- inceputul anului scolar 2014-2015 , a fost ratat.
Acum, antreprenorul local…

mai multe pe Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/timp-de-o-zi-podul-de-la-paharniceni-e-mai-bine-de-ocolit-afla-de-ce/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19