Select your Top Menu from wp menus

Timp de cinci ani o minoră din Nordul republicii a fost violată de propriul tată.

Timp de cinci ani o minoră din Nordul republicii a fost violată de propriul tată.

Potrivit procurorilor care au investigat cazul, mama copilei era plecată peste hotare, iar victima împreună cu doi fraţi ai săi au rămas în grija tatălui.

Începând cu anul 2006, bărbatul aplicând forţa şi-a impus fiica în vârstă de 9 ani să întreţină cu acesta relaţii sexuale.

Despre acţiunile inculpatului s-a aflat în 2011, când fata a plecat de acasă în satul vecin deoarece nu mai putea suporta agresiunile tatălui. Chestionată de poliţie, victima a mărturisit prin ce scene de groază a trecut timp de aproximativ 5 ani.

Bărbatul a mai fost învinuit de procurori şi de faptul că, în februarie 2011 aflându-se în Chişinău s-a luat la ceartă cu un tânăr, pe care l-a lovit cu pumnii, picioarele şi cu o sticlă.

Agresorul a lăsat victima în stare gravă să zacă în frig, iar în consecinţă, din cauza degerăturilor i-au fost amputate degetele de la ambele mâini.

Astfel, inculpatul în vârstă de 37 ani a fost condamnat pe trei capete de acuzare (viol, vătămare intenţionată medie a integrităţii corporale şi lăsarea în primejdie) la 10 ani şi 6 luni de închisoare. De asemenea la cererea procurorului instanţa a dispus achitarea în folosul tânărului a unui prejudiciu moral şi material în sumă de 113 mii lei.

Din motivul blândeţii, sentinţa judecătorească va fi contestată de procurori.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/timp-de-cinci-ani-o-minora-din-nordul-republicii-a-fost-violata-de-propriul-tata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19