Select your Top Menu from wp menus

Timofti: Separatiştilor nu le place când la Chişinău e linişte

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti,a făcut astăzi mai multe declarații despre incidentele de ieri dintre locuitorii satului Varnița și milițienii transnistreni din orașul Bender.

Șeful statului a spus că unica soluție pentru a depăși asemenea tensiuni este retragerea armatei ruse și să fie instalată puterea legală pe tot teritoriul Republicii Moldova. „Atunci o să fie linişte şi ordine”, a spus preşedintele.

În context, Timofti a menţionat că separatiştii profită de criza de la Chişinău pentru a destabiliza şi mai mult situaţia. „Separatiştilor nu le place când la Chişinău e linişte. Ei profită de anumite discuţii care au loc la nivel politic, în Parlament sau Guvern”, a conchis şeful statului.

Menţionăm că în această noapte între satul Varniţa şi cartierul Nordic al oraşului Bender au avut loc mai multe altercaţii. După ce-au fost instalate mai multe puncte de control unilaterale, mai mulţi locuitori ai satului Varniţa s-au mobilizat pentru a le evacua. Într-un final, după câteva ore de confruntări, partea transnistreană a fost de acord ca acestea să fie evacuate.

Moldova.ORG


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/timofti-separatistilor-nu-le-place-cand-la-chisinau-e-liniste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19