Select your Top Menu from wp menus

Timofti a discutat cu preşedintele APCE, Jean-Claude Mignon şi preşedintele României, Traian Băsescu

Nicolae Timofti a avut discuţii telefonice cu cu preşedintele APCE, Jean-Claude Mignon şi preşedintele României, Traian Băsescu. Potrivit unui comunicat al preşedenţiei, Președintele APCE și-a exprimat îngrijorarea față de adoptarea de către Parlamentul Republicii Moldova a unor legi, care, în opinia sa, ar putea periclita parcursul european al Republicii Moldova.
Președintele Nicolae Timofti l-a informat pe președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, că va studia legile respective și va lua o decizie în strictă conformitate cu Constituția.
Șeful statului l-a informat pe Jean-Claude Mignon despre inițierea unor consultări cu fracțiunile parlamentare în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcția de prim-ministru.
Traian Basescu a declarat că este important ca deciziile luate de autoritățile Republicii Moldova să nu afecteze procesul de integrare europeană a țării.
Cei doi șefi de stat au vorbit și despre necesitatea ca la Chișinău să fie instalat un guvern, pentru ca procesul de modernizare a Republicii Moldova să continue.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/timofti-a-discutat-cu-presedintele-apce-jean-claude-mignon-si-presedintele-romaniei-traian-basescu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19