Select your Top Menu from wp menus

Ţigarile moldoveneşti de contrabandă trec nestingherite in România

Politistii de frontiera din Galati, impreuna cu reprezentati ai Garzii Financiare, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia comercializarii de catre agentii economici din municipiul Galati a produselor de tutun de provenienta R. Moldova au descoperit 4.300 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova, pe care o persoana de sex feminin, cetatean roman, administratorul unei firme, le comercializa direct din autoturismul personal.
Politistii de frontiera au intocmit pe numele femeii lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.
Politistii de frontiera din Iasi au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii contrabandei si evaziunii fiscale, pe raza municipiului Iasi, ocazie cu care au depistat, ascunse in locasuri special amenajate la compartimentul motor a trei autoturisme, peste 12.000 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova.
Autoturismele si soferii acestora au fost conduse la sediul I.T.P.F. Iasi pentru continuarea cercetarilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tigraile-moldovenesti-de-contrabanda-trec-nestingherite-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19