Select your Top Menu from wp menus

Tigari de provenienta R. Moldova ascunse in cutiile cu biscuiti

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 2.400 de tigarete in cutiile cu biscuiti din portbagajul unui autoturism condus de o femeie cu dubla cetatenie.
Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 537 lei, in vederea confiscarii.
Deoarece femeia a mai fost descoperita si in data de 05.03.2013 incercand sa introduca ilegal in Romania diferite bunuri accizabile, prin sustragere de la controlul vamal, politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de introducerea in sau scoaterea din tara, de doua ori in decursul unui an, prin sustragere de la controlul vamal a bunurilor sau marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tigari-de-provenienta-r-moldova-ascunse-in-cutiile-cu-biscuiti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19