Select your Top Menu from wp menus

Ţigări de peste 82 mii lei, reţinute la frontieră

16.000 pachete de ţigări, în valoare de peste 82.000 lei, au fost reţinute la punctul de trecere Cahul-Oancea.
La pista de control „ieşire autoturisme din R.Moldova”, s-a prezentat un cetăţean al R.Moldova, în vârstă de 22 ani, care conducea un microbuz cu numere de înmatriculare moldoveneşti şi care avea intinerarul Chişinău – Italia.

În urma verificărilor, în pereţii dubli a unităţii de transport au fost depistate 16.500 pachete de ţigări. Din declaraţiile şoferului, întreaga cantitate de ţigări era destinată comercializării pe piaţa neagră comunitară, pentru obţinerea de profituri financiare suplimentare.

Produsele de tutungerie au fost reţinute în vedere confiscării, iar contravenienţilor le-au fost întocmite procese verbale de încălcare a legislaţiei vamale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tigari-de-peste-82-mii-lei-retinute-la-frontiera/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19