Select your Top Menu from wp menus

Tigări de 3 mii de euro camuflate în motor, retinute la vama

Un lot de ţigări în valoare de peste 3 mii de euro a fost reţinut de autorităţi la punctul vamal Leuşeni. Ţăgările erau ascunse într-un autoturism de lux, de model „Mercedes”, înmatriculat în oraşul Iaşi, condus de un cetăţean al României.

În urma efectuării controlului fizic al mijlocului de transport, colaboratorii vamali au depistat 1250 pachete de ţigări „Plugarul” şi 940 pachete de ţigări „Winston”, marcate cu timbru de acciz al Republicii Moldova. Ţigările erau camuflate în compartimentul motorului, în portbagajul autoturismului, precum şi în spaţiul gol din construcţia unităţii de transport din regiunea barei de protecţie din spate.

Posesorul autoturismului de lux, n-a fost prea deranjat de descoperirea colaboratorilor vamali, declarînd că acţiunea lui de ascundere a pachetelor de ţigări nu este altceva decît „o încercare eşuată” care poate fi clasificată drept o contravenţie, asemănătoare cu …. depăşirea vitezei şi că „evenimentul de depistare a ţigărilor” este doar regretabil.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tigari-de-3-mii-de-euro-camuflate-in-motor-retinute-la-vama/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19