Select your Top Menu from wp menus

Țigări de 17 mii de euro, confiscate la vama moldo-română

Colaboratorii Serviciului Vamal al Republicii Moldova și Autorităţii Naţionale a Vămilor din România au contracarat în ultimele 72 de ore mai multe tentative de trecere frauduloasă a produselor de tutungerie.

La Postul Vamal Sculeni-Sculeni au fost confiscate 1299 pachete de ţigări ascunse în locaşuri special amenajate în trei mijloace de transport, înmatriculate în Republica Moldova şi conduse de cetăţeni moldoveni.

La Postul Vamal Cahul – Oancea echipa mixtă de control a descoperit într-un autocar care efectua curse pe ruta Moldova-Italia, 3130 pachete de ţigări. Acestea erau ascunse în plafonul autocarului şi în sistemul de ventilaţie.

Mijlocul de transport era înmatriculat în România şi condus de un cetăţean moldovean.Autoritatea vamală a confiscat atât articolele de tutungerie cât şi cele trei autoturisme care aveau modificări structurale pentru introducerea frauduloasă în ţară a ţigărilor. Șoferilor le-au fost aplicate amenzi contravenţionale.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tigari-de-17-mii-de-euro-confiscate-la-vama-moldo-romana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19