Select your Top Menu from wp menus

The Economist: Lupta politica nu va inceta odata cu revenirea lui Basescu la Cotroceni

Desi presedintele Traian Basescu a castigat lupta demarata de USL pentru demiterea sa din functie, ostilitatile dintre cele doua tabere politice nu se vor opri aici.

Teoretic, Traian Basescu se poate intoarce la exercitarea functiei sale, insa, in practica, acest lucru va fi extrem de dificil din cauza majoritarii parlamentare care este impotriva sa, noteaza The Economist, citat de ziare.com.

Este foarte probabil ca nelinistea politica ce a domnit in ultimele doua luni sa cunoasca intensificari odata cu apropierea alegerilor parlamentare din noiembrie, considera publicatia citata.

Crin Antonescu si partidul sau, PNL, nu va coabita cu Traian Basescu, in timp ce premierul Victor Ponta a promis, de asemenea, sa continue lupta impotriva presedintelui pana cand acesta va fi indepartat din functie.

Jurnalistii arata ca moneda nationala a Romaniei, leul, a suferit deprecieri importante pe durata crizei politice, atingand cel mai scazut nivel istoric in comparatie cu euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/the-economist-lupta-politica-nu-va-inceta-odata-cu-revenirea-lui-basescu-la-cotroceni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19