Select your Top Menu from wp menus

”Testul MORŢII” îți arată cât mai ai de trăit

Ai vrea să știi dacă o să mai trăiești încă cinci ani? Oamenii de știință au dezvoltat un test care îți poate spune acest lucru.

Experții au nevoie doar de o mostră de sânge pentru a descoperi cine riscă să moară de boli de inimă sau cancer.

Oamenii de știință finlandezi și estonieni au creat testul ca să descopere persoanele cu boli ascunse pentru a le oferi un tratament care să le salveze viața. Ei au luat deja probe de sânge de la 17.000 de persoane sănătoase. Apoi au urmărit voluntarii mai mulți ani la rând și au comparat sângele celor care au murit cu al celor care au rămas în viață.

Rezultatele au scos la iveală patru biomarkeri care cresc riscul decesului din cauza unor boli, în mai puțin de cinci ani.

mai multe pe: TurdeTur.info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/testul-mortii-iti-arata-cat-mai-ai-de-trait/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19