Select your Top Menu from wp menus

Ipoteza: Terra, salvata de extraterestri in urma cu peste 100 de ani

Iuri Lavbin, om de stiinta din Siberia, a lansat o ipoteza senzationala, conform careia Terra a fost salvata de impactul cu o cometa enorma, de catre o nava extraterestra.

In urma ciocnirii s-a produs o explozie puternica, iar fragmente ale cometei s-au imprastiat deasupra Siberiei, generand fenomenul Tunguska, precizeaza The voice of Rusia.

In interviul acordat, Iuri Lavbin considera ca este vorba de o nava extraterestra kamikaze. Explozia a avut loc in regiunea Krasnoiarsk, in Siberia Rasariteana, unde s-a descoperit un crater cu un diametru de 500 de metri si alte cateva cratere mai mici de 100-150 de metri.

El a mai precizat ca s-au descoperit si fragmente ale navei extraterestrilor, un aliaj compus din siliciu si fier, ce nu poate fi creat pe Pamant. Omul de stiinta siberian este convins ca din toate ipotezele lansate in decurs de 100 de ani, numai una singura este intemeiata si anume cea referitoare la participarea unor civilizatii extraterestre.

Concomitent cu marea explozie din 30 iunie 1908 si inregistrarea valului seismic, s-a inregistrat si o puternica furtuna magnetica. Iuri Lavbin a mai descoperit in zona si niste pietre mici, pe care sunt desenate patrate si romburi, a caror origine se presupune a fi de natura extraterestra.

Studiind in laborator micile cristale, instalatia laser de mare putere nu a reusit decat sa zgarie aceste mici pietre, iar opinia geologilor rusi este ca nu sunt de origine pamanteana.

Descifrarea desenelor misterioase poate explica tainele fenomenului Tunguska si oferi noi informatii despre Univers si fiintele care il populeaza.

sursa: evz.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/terra-salvata-de-extraterestri-in-urma-cu-peste-100-de-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19