Select your Top Menu from wp menus

TERORISM RUSESC: Doi morţi într-un atentat la mitingul din Harkov

Un atentat terorist s-a produs în amiaza zilei de astăzi la un miting de comemorare a Maidanului, care se desfăşura lângă palatul Sporturilor din Harkov.
Un poliţist şi un lider al Euromaidanului din Harkov au murit în explozie. Cel puţin 15 oameni au fost răniţi, fiind transportaţi la spital .
Astăzi în Ucraina vor avea loc ceremonii prilejuite victoriei Maidanului. La Kiev va avea loc astăzi Marşul Demnităţii şi alte manifestări dedicate aniversării evenimentelor de pe Maidan, la care participa mai mulţi şefi de stat printre care şi Nicolae Timofti.
După fuga preşedintelui Ianukovici în Rusia, şi ocupaţia ilegală de către această ţară a peninsulei Crimeea, în estul Ucrainei au izbucnit confruntări sângeroase.
Un comando venit din Rusia a provocat mişcări separatiste în Doneţk şi Luhansk, separatiştii fiind susţinuţi cu echipamente şi armamant de Moscova. Deşi Rusia neagă susţinerea separatiştilor, până în prezent au fost publicate mai multe probe care demonstrează inclusiv faptul că în Ucraina luptă soldaţii ruşi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/terorism-rusesc-morti-intr-un-atentat-la-mitingul-din-harkov/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19