Select your Top Menu from wp menus

Termenul de depunere a documentelor în cursa pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova a expirat

Comisia Electorală Centrală (CEC) informează că astăzi, 1 octombrie curent, s-a încheiat perioada de recepționare a documentelor în vederea înregistrării candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

În cursa pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie am putea avea, cel mult, 8 concurenți.

În acest context, au fost înregistrați 6 concurenți electorali, iar dosarele altor doi candidați sunt în proces de examinare.

Conform prevederilor Codului electoral, perioada de desemnare a candidaţilor la funcția de Președinte începe cu 60 de zile (1 septembrie curent) înainte de ziua alegerilor şi se termină cu 30 de zile înainte de ziua alegerilor (astăzi, 1 octombrie). 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/termenul-de-depunere-a-documentelor-in-cursa-pentru-functia-de-presedinte-al-republicii-moldova-a-expirat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19