Select your Top Menu from wp menus

Teoria conspirației. Planul lui Google de a controla lumea

Prin dezvoltarea noilor tehnologii, de la cautarea pe internet la localizarea prin Maps, Google incearca de fapt sa impuna un “Big Brother” mondial. Gigantul american ar lucra la dezvoltarea acestui proiect impreuna cu autoritatile americane.

Cam asta este, in esenta, teoria “expertului” Alex Jones, unul dintre cei mai cunoscuti “predicatori” ai Teoriei Conspiratiei din Statele Unite. In opinia acestuia, Google, Verizon si alte mari companii din sectorul IT&C lucreaza, in prezent, la dezvoltarea noului internet 3.0, cel in care accesul la continut va fi platit, iar controlul utilizatorilor va deveni total.

“Sub planul de preluare al Google, Internetul va incepe sa semene cablului TV, vocile independente fiind oprite, iar intregul internet va fi cumparat de catre corporatiile media transnationale”, afirma Alex Jones.

“Oamenii care vor dori sa aiba un simplu blog, vor fi taxati peste posibilitatile lor de a plati, iar posturile radio si TV online, vor inceta sa mai existe, toate fiind inghitite de catre Steaua Mortii, aluzie la filmul Razboiul Stelelor” a corporatiilor transnationale, a mai spus acesta.

Urmariti teoriile conspirationiste ale lui Jones in clipul video urmator. Este tradus in limba romana de Oastea Digitala, un grup de entuziasti de pe internet.

Interesant este ca am descoperit aceste informatii folosind motorul de cautare Google.

Sursa: gadgetreport.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/teoria-conspiratiei-planul-lui-google-de-a-controla-lumea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19