Select your Top Menu from wp menus

Tentativă de scoatere ilicită din republica a unor piese de armament.

La începutul săptămînii curente, echipa mixtă de control, formată din grăniceri şi vameşi, de la pista de ieşire din Republica Moldova a punctului de trecere Sculeni, au contracarat o tentativă de scoatere ilicită a unor piese de armament.

Un pistol de marca «KRAL FIRTINA», 16 cartuşe şi 1 grenadă «RGD-5» erau camuflate în bagajul personal al conducătorului automobilului de marca «BMW», ce se deplasa din Ukraina spre Italia.

Conducătorul unităţii de transport, un tînăr în vîrstă de 24 ani, originar din Ukraina, or. Luţk, a susţinut că nu are nimic de declarat, decît lucruri personale. La etapa incipientă de verificare conform schemei tehnologice în baza analizei de risc, angajaţii organelor de control de la frontieră au găsit disimulate arma de foc şi muniţiile în lenjeria personală a bărbatului.

Pe cazul dat, de către ofiţerii Sectorului Contracararea fraudelor din cadrul Biroului Vamal Ungheni au fost acumulate materialele necesare pentru desfăşurarea acţiunilor aferente şi aplicarea sancţiunilor prevăzute de legislaţie.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tentativa-de-scoatere-ilicita-din-republica-a-unor-piese-de-armament/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19