Select your Top Menu from wp menus

Telenești: Feciorul beat şi-a bătut tatăl până la moarte

Un bărbat a fost omorât în bătăi de către propriul fiu. Nenorocirea a avut loc ieri la Teleneşti. Feciorul era în stare de ebrietate când şi-a luat tatăl la pumni, invocând că fiica lui, lăsată în grija bunelului, era îmbrăcată în haine murdare.

Soţia ucigaşului şi mama copilei de patru ani şi-a abandonat familia. Vecinii spun că aceasta este dependentă de alcool şi nu are un loc permanent de trai. Minora bolnavă de paralizie cerebrală a rămas în grija tatălui, care, la fel, potrivit vecinilor, obişnuieşte să tragă la măsea.

În drum spre o petrecere, bărbatul şi-a lăsat fiica în grija tatălui său. La întoarcere, în loc de mulţumire, l-a lovit în continuu pe bătrân, până când acesta şi-a dat suflarea.

Asasinul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar fiica lui a rămas în grija asistenţilor sociale.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/telenesti-feciorul-beat-si-a-batut-tatal-pana-la-moarte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19