Select your Top Menu from wp menus

Tehnică de calcul ai alte marfuri de contrabandă din Italia, de 200 000 lei

Un caz de contrabandă cu mărfuri de larg consum şi tehnică de calcul în valoare de circa 200 000 lei a fost contracarat la inceputul saptamanii,  informeaza Serviciul Vamal.

Colaboratorii vamali din cadrul Biroului Vamal în conlucrare cu angajaţii Direcţiei Securitate Internă a Serviciului Vamal au contracarat

Putin dupa miezul noptii,  la intrarea în ţară  de la Leuşeni-Albiţa, s- a ajuns  un microbuz l „Iveco”  cu i transmisiuni din Italia în R. Moldova.

În cadrul verificărilor, colaboratorii vamali ai Biroului Vamal Leuşeni-Albiţa şi cei din cadrul Direcţiei Securitate Internă a Serviciului Vamal au depistat camuflate în compartimentul marfar, tehnică de calcul performantă, mai exact 3 aparate foto „CANON” , 1 notebook „Asus”, 4 play station portabile, 360 de întrerupătoare automate şi un computer Mac mini de marca „APPLE”.

Totodată,  printre colete au fost tainuite  10 genţi de marca „Guess”, încălţăminte sport pentru bărbaţi, blugi, 1 cazan şi 10 covoare din cauciuc cu suprafaţă din material textil.

Potrivit cercetărilor preliminare, lotul de mărfuri era procurat din Italia şi urma să pătrundă în ţară prin ai nedeclararea acestora.

Persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani sau amendă în mărime de la 5000 la 10000 unităţi convenţionale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tehnica-de-calcul-ai-alte-marfuri-de-contrabanda-din-italia-de-2-000-000-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19