Select your Top Menu from wp menus

Te imbeti, fara sa bei. Gadget care va inlocui alcoolul in forma clasica

Oamenii de stiinta au creat un spray cu alcool, special pentru cei care simt nevoia sa uite de griji pentru cateva secunde, dar nu vor sa-si toarne litri de alcool pe gat.
Cercetatorii de la institutul „Le Laboratoire” au reusit sa gaseasca o modalitate de a te imbata mai usor, fara a mai pierde timpul cu bautul paharelor de bere, vin sau votca.
Dispozitivul care ii va ajuta pe oameni sa se simta bine mult mai rapid se numeste „sprayul WA/HH”, iar momentan este disponibil doar in Franta si Marea Britanie.

Cu o singura pulverizare, inventatorii promit ca, pentru cateva secunde, vei simti aceeasi senzatie pe care ti-o ofera starea de ebrietate.

Cercetatorul american David Edwards si designerul francez Philippe Starck, cei care au creat acest produs, sustin ca mancatul si bautul tin de domeniul trecutului si ca in viitor lichidele si alimentele vor fi sub forma unor nori de microparticule aromate.
O pulverizare contine 0.0075 mililitri de alcool iar un spray contine 20 astfel de masuri.
Solutia este insa extrem de scumpa. Un asemenea spray costa 20 de dolari. Pentru a consuma echivalentul unui „shot” de alcool cu noul spray ar trebui sa scoti din buzunar aproximativ 1.300 de euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/te-imbeti-fara-sa-bei-cercetatorii-se-lauda-cu-un-gadget-care-va-inlocui-alcoolul-in-forma-clasica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19