Select your Top Menu from wp menus

Taximetrist batut de clienti.Taxiul furat a ajuns in raionul Orhei

Un taximetrist de 21 de ani din Chisinau  a fost batut si deposedat de automobilul de serviciu, de către trei clienti. Suspectii au abandonat masina furata, dupa ce s-au rasturnat nu departe de satul Dasvcova, iar la scurt timp au fost retinuti, de semenea, pe teritoriul raionului Orhei.

Potrivit poliţiei, trei tineri  au comandat taxiul din Chisinau  spre  raionul Criuleni. În drum spre destinaţie, aceștia l-au agresat pe șofer și l-au aruncat din mașină .
Taximetristul,  angajat la o firmă de taxi din Chişinău, a anunţat imediat poliţia, iar suspecţii au fost reţinuţi. Automobilul a fost depistat inversat şi abandonat, în regiunea satului Dâşcova. În mașină au fost gasite  două telefoane mobile marca „Nokia” şi 500 lei.

Suspecţii sunt locuitori ai municipiului Chișinău și raionului Briceni, cu varste de 20- pana la 25 de ani. Acestia risca până la cinci ani de închisoare, daca vor fi gasiti vinovati.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/taximetrist-din-chisinau-batut-de-3-tineri-taxiul-furat-a-ajuns-pana-in-raionul-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19