Select your Top Menu from wp menus

Taximetrist din Chisinau, AGRESAT si deposedat de MASINA in partile Orheiului

Un taximetrist a fost agresat și deposedat de mașina chiar de către pasagerul pe care l-a adus de la Chişinău la Orhei. Pasagerul violent a fost rapid reţinut de oamenii legii şi riscă să fie trimis după gratii.

Incidentul a avut loc în seara de marţi, 26 ianuarie. Doi bărbaţi au dorit să meargă de la Chişinău la Orhei cu taxiul şi au acceptat să plătească pentru aceasta 250 de lei. Ajungând la destinaţie, pasagerii au rugat să fie duşi în satul Selişte, de unde să împrumute bani ca să achite drumul.

La Selişte, taximetristul a primit doar 100 de lei şi a rămas cu doar unul din cei doi pasageri. Cel din urmă a cerut să mai fie dus pe câteva adrese, însă taximetristul l-a refuzat şi a pornit spre Orhei. În timpul deplasării, pasagerul a înşfăcat volanul şi a forţat şoferul să oprească. Bărbatul în vârstă de 32 de ani l-a agresat pe taximetristul în vârstă de 48 de ani, apoi a urcat la volanul maşinii de model Dacia Logan şi a demarat în direcţia Orheiului.

Taximetristul a anunţat Poliţia din Orhei despre cele întâmplate. Suspectul a fost prins repede de către poliţiştii care s-au dislocat pe străzile oraşului şi la ieşirile pe traseul naţional.

Potrivit ofiţerului de presă al IP Orhei, Diana Maxim, bărbatul reţinut a avut un comportament agresiv şi în raport cu poliţiştii, refuzând să treacă testul de alcoolemie.