Select your Top Menu from wp menus

Taxele locale, acumulate la Orhei, sunt cheltuite pentru acoperirea deficitului bugetar şi achitarea titlurilor executorii judecătoreşti VIDEO

O astfel de explicatie  majorării taxelor locale  a oferit la recenta şedinta a Consiliului orăşenesc, primarul Vitalie Colun, drept raspuns la  întrebarea consilierului Vladimir Gurduza, daca este necesară cresterea a  chiar tuturor taxelor.
Colun a declarat că în acest an din taxele locale a fost adunată o sumă de 4,4 mln de lei care este insuficientă pentru achitarea  iluminarii şi  salubrizarii a orasului, dar şi a deficitului bugetar care în acest an a fost de 2,4 mln de lei.
Acesta a mai declarat că din taxele locale s-au achitat banii pentru tranzactiile de impacare în 2 litigii de judecata. Anul trecut a fost achitat pentru un titlu executoriu 2,3 milioane de lei. Anul acesta consilierii au aprobat decizia de a achita 1 milion 150 de mii de lei agentului economic care a efectuat în anul 2009 lucrari de reparatie a mai multor strazi din Orhei.
Colun a adăugat că în curând autorităţilor orăşenesti le-ar mai putea fi expeditat un titlu executoriu pentru achitarea a  cca 2 mln de lei în calitate de despagubiri victimelor deportărilor şi represiunilor din perioada stalinista.
Amintim că la şedinta de la începutul acestei saptamâni consilierii orăşeneşti au operat majorări la toate taxele locale din Orhei. Acestea vor intra in vigoare începand cu 1 ianuarie 2013.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/taxele-locale-acumulate-la-orhei-sunt-cheltuite-pentru-achitarea-titlurilor-executorii-judecatoresti-si-acoperirea-deficitului-bugetar-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19