Select your Top Menu from wp menus

‘TAXA” pentru teza de master la UTM – 700 EURO. Profesor RETINUT

700 de euro, atât a cerut un şef de catedră din cadrul Universităţii Tehnice din Moldova pentru o teză de master. Profesorul a fost reţinut în flagrant delict de către angajaţii Centrului anticorupţie, în timp ce primea a doua tranşă de bani, în sumă de 300 de euro.

Anterior, sub controlul ofiţerilor operativi ai Centrului, către bănuit a fost efectuată livrarea de control în sumă de 400 de euro.

Potrivit CCCEC, reţinerea a avut loc în incinta UTM. Iar mita a fost depistată în buzunarul profesorului. Suspectul a predat benevol suma, la cererea colaboratorilor Centrului anticorupţie.

Se pare că cea care i-a întins cursa profesorului este o masterandă care a anunţat organele competente despre delict.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la cinci la zece ani, cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 de unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la doi la cinci ani.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/taxa-pentru-teza-de-master-la-utm-700-lei-profesor-retinut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19