Select your Top Menu from wp menus

Tauber, în arest la domiciliu. Apostolova, aptă pentru acțiuni procesuale penale

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus astăzi plasarea în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, a deputatei Marina Tauber, din fracțiunea Partidului „Șor”, care a fost reținută de procurorii anticorupție cu două zile în urmă.

„ În aceste zile am fost deținută ca un infractor periculos, la indicațiile lui Greceanîi și Dodon”, a declarat Marina Tauber după ședința de judecată. Ședința a avut loc cu ușile închise, în timp ce mai mulți simpatizanți ai Partidului „Șor” protestau în fața sediului Judecătoriei Ciocana, transmite IPN.

Decizia magistraților vine ca răspuns la demersul procurorilor anticorupție, care au solicitat mandat de arest pe numele deputatei. Mâine, judecătorii trebuie să se pronunțe și asupra cererii de arest la domiciliu pentru 30 de zile, pe numele deputatei Reghina Apostolova.

În dimineața zilei de 17 septembrie, medicii care supraveghează starea de sănătate a deputatei Reghina Apostolova, reținută acum o zi, au dat aprobarea ca aceasta să participe la acțiunile procesuale penale.

Deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova, cărora Parlamentul le-a ridicat imunitatea pe 16 septembrie, au fost reținute în aceeași zi. Procuratura Generală menționează că reținerea vine ca urmare a „încercării acestora de eschivare de la acțiunile de urmărire penală”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tauber-in-arest-la-domiciliu-apostolova-apta-pentru-actiuni-procesuale-penale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19