Select your Top Menu from wp menus

TARZAN de Dâșcova, incătuşat in Codrii Orheiului, când DORMEA in copac

Un minor suspectat de  comiterea unui șir de infracțiuni a fost  reținut de poliție. Arestul a avut loc in padure, in momentul cand baiatul dormea bustean pe o creanga de copac.   Minorul  are  17 ani.  Acesta vietuia in salbaticia Codrilor, dupa ce a fugit  de acasa, de sub tutela unei rude din s. Dascova.

Potrivit oamenilor legii, retinutul este banuit de moartea unei batrane din s. Morozeni. Pe data de 19 august, în preajma unei livezi dintre satele Breanova şi Morozeni (Orhei), a fost depistat cadavrul unei femei. Aceasta era o pensionară, în vârstă de 80 de ani, locuitoare a s. Morozeni. Bătrâna avea semne de moarte violentă, sub formă de lovituri în regiunea capului.
În cadrul investigatiilor politienesti s-a reusit identificarea si retinerea suspectului  principal. Acesta ar fi un minor, originar din satul Dâșcova (Orhei) care , rămas fără părinți si fiind sub tutela unei rude, a fugit de acasă de o perioadă îndelungată de timp. Tanarul se adăpostea în Codrii din Orhei. Oamenii legii l-au încătușat pe baiat în momentul în care acesta dormea pe o creangă.

Politia il suspecteaza pe minor si de faptul ca ar fi furat din două locuințe și dintr-un automobil peste 32 de mii de lei.
Pe toate cazurile au fost inițiate cauze penale .
Minorul este cercetat în stare de arest, informeaza Centrul de presa al MAI.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tarzan-de-dascova-incatusat-in-codrii-orheiului-cand-dormea-in-copac/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19