Select your Top Menu from wp menus

Tânărul fotbalist – victimă a căldurii si iresponsabilităţii organizatorilor. Opinii

Martorii tragediei care  a avut loc la mijlocul zilei de duminica, 6 mai, in cadrul meciului de fotbal care   s-a soldat cu moartea adolescentului  din Orhei cred ca  , in mod normal, un meci cu participarea juniorilor, ar fi trebuit sa fie reprogramat in  conditiile in care afara se inregistrau aproape 30 de grade de caldura.  Mai mult,  spun acestia, arbitrului i-ar fi  fost sugerat sa intrerupa meciul, insa acesta ar fi refuzat.

Tragedie: Un discipol al scolii sportive din Orhei a murit pe terenul de fotbal

In acelasi timp, potrivit acelorasi surse, la meciul jucat pe terenul din cartierul Slobozia Doamnei al orasului , ar fi fost totusi prezent, cel putin,  un cadru medical care, insa, aparent s-a pierdut  cu firea dupa ce  baiatul  a cazut fara cunostinta pe gazon.  Aceasta, in timp  ce organizatorii meciului nu au asigurat prezenta echipei de asistenta medicala urgenta. Ambulanta care a fost chemata dupa incident, necesitand  timp pentru a se deplasa dintr-un capat al orasului in altul, unde a fost   intampinata in drum de catre rudele  lui Roman, care au venit sa priveasca partida de fotbal.

Meciul dramatic intre echipele discipolilor scolilor sportive din Orhei si Ungheni  a fost organizat de Federatia Moldoveneasca de Fotbal, in cadrul Diviziei  A, Under 16.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanarul-fotbalist-victima-a-caldurii-si-iresponsabilitatii-organizatorilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19