Select your Top Menu from wp menus

Tanarul din Parata, omorat in spate. Au fost sau nu focuri de avertisment?

Oamenii legii nu au confirmat încă dacă șeful de post din partea pacificatorilor ruși a tras focuri de avertisment înainte de a îndrepta arma către moldoveanul de 18 ani.

Procurorii din Dubăsari au deschis o anchetă cu privire la cazul cetățeanului moldovean în vârstă de 18 ani, împușcat mortal  de un șef de post rus din zona de securitate Pîrîta.

Potrivit investigatorilor, victima se deplasa cu un VAZ-2101 din satul Pîrîta către Vadul lui Vodă și, din mers, a rupt bara de protecție a postului 9 de peste Nistru.

La întoarcere, șoferul a fost somat să oprească mașina. Pentru că victima n-a tras pe dreapta, șeful schimbului de post a tras câteva focuri cu arma AKC-74 din dotare către mașina moldoveanului.

Tânărul a fost rănit în spate de un glonț care a străpuns caroseria mașinii. Ulterior, el a fost dus la Spitalul de Urgență din Chișinău pentru a primi îngrijiri medicale. Acesta a decedat în jurul orei 14.00.

Tragedia a avut loc in prima zi a anului. Tanarul a fost impuscat de un pacificator rus.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanarul-din-parata-omorat-in-spate-au-fost-sau-nu-focuri-de-avertisment/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19